Ozono generatoriai

Ozonas – gerai žinoma priemonė, labai veiksmingai mažinanti maisto gaminimo kvapus išmetamo oro sraute, bet ne taip gerai žinoma, kad ji taip pat efektyviai naikina bakterijas, kurios auga riebaluose.

Dar daugiau, nuolatinis ir veiksmingas išmetamo oro srauto apdorojimas ne tik sumažina ortakių valymo išlaidas, bet taip pat leidžia susigrąžinti šilumos energiją, naudojant rekuperaciją, nes virtuvės gaubto oro ištraukimo sistema neužsiteršia riebalais, todėl restorano veiklos sąnaudos dar labiau sumažinamos.

Ozono generatorių panaudojimo sritys – restoranuose, pramoninės virtuvėse, daugiabučiuose ir rezidencijose; maisto produktų gamyboje; žemės ūkyje;

RIEBALŲ SUMAŽINIMAS
Ozono generatoriai gerokai sumažina riebalų sankaupas ištraukimo/išmetimo ortakiuose, suskaidydami riebalus į vandens garus ir sausus mineralus, kurie daugiausia iškeliauja su oro srautu.

KVAPŲ MAŽINIMAS
Visi maisto ruošimo būdai išskiria dūmus ir jais susijusius kvapus, kurie praeina pro ortakius, nesulaikyti įprastais vėdinimo filtrais. Su ozono generatoriais šie kvapai gali būti sumažinti iki 96%.

BAKTERIJŲ KONTROLĖ
Bakterijų augimas ventiliacijos kanaluose – įprastas dalykas. Ozono generatoriai efektyviai pašalina visų tipų bakterijas, taip iki minimumo sumažindami riziką, kad bakterijos pakliūs atgal į virtuvę per išmetimo ortakius.

PRIEŠGAISRINĖS APSAUGOS IR ORTAKIŲ VALYMAS
Kadangi ozono generatoriai gerokai sumažina riebalų ir suodžių kiekį ortakiuose, gaisro rizika tampa minimali. Sutaupomos išlaidos valymui, nes sumažėja ortakiams reikalingų valymų dažnis. Dėl to prailgėja vėdinimo sistemos eksploatavimo laikotarpis.

PAPRASTA VIRTUVĖS PERSONALUI
Ozono generatoriai beveik nereikalauja priežiūros, tad virtuvės darbuotojų nereikia nei specialiai apmokyti nei trukdyti jų darbui kažkokia papildoma veikla.


Katalogas