Ar kada susimąstėte – ką daryti su oru išmetamu per virtuvinius gaubtus pramoninėse, restoranų virtuvėse, kaip nešvaistyti energijos, apsaugoti ortakius nuo riebalų ir gaisro, kaip neerzinti kaimynų kvapais?
Kokie yra efektyvūs ir inovatyvūs problemos sprendimo būdai, kai:
Pirma, restoranai išskiria didžiulį riebalų kiekį, kurie – labai degūs.
Antra, gaminant maistą restoranuose ir virtuvėse išsiskiria daug kvapų, kurie pasklinda į kaimynystę, sukeldami aplinkinių nepasitenkinimą.
Trečia, yra daug papildomų išlaidų, susijusių su reguliaru riebalų iš ortakių valymu.
Ketvirta – išmetamas šiltas patalpų oras yra tikras nuostolis, nes jį pakeičiantį reikia išvalyti ir sušildyti, sudrėkinti.
Šioms problemos spręsti pasitelkiami pažangūs valymo sprendimai – ozono generatoriai ir elektrostatiniai filtrai. Išsamiau apie naujas galimybes su šiomis inovatyviomis oro apdorojimo technologijomis pakalbėjome NIT surengtame webinare. Tikimės, kad pateikta medžiaga padės jums priimti tinkamus sprendimus